
Rabarberisiirupi kasulikud omadused
Käsitöö rabararberisiirup on laste sünnipäevade suurim hitt
Maakoda on rabarberile lähenenud teise nurga alt, siirupi kujul. Rabarberisiirup koosneb 100 % rabarberimahlast ja suhkrust.
Rabarberisiirupist saab imelise kannujoogi või koduse limonaadi. Selle toote suurimad fännid on lapsed. Segades siirupi kokku mulliveega, valmib imemaitsev limonaad, mis sobib ideaalselt laste sünnipäevalauale.
Maakoda rabarberisiirupil on oma koht ka täiskasvanute jaoks. Siirupist saab valmistada imemaitsvaid kokteile.
Parima elamuse saamiseks tuleks ka siirupit külmkapi temperatuurile jahutada või lisada valmistatud joogile jääd.
Koostisosad: Rabarber, suhkur
Säilitamine: Säilitada temperatuuril 10-25 ° C, avatuna hoida külmkapis, tarbida nädala jooksul. Ennem kasutamist loksuta.